GCD Turneringer

GCD arrangerer klubturneringer ca. 1 gang pr. måned, dog ikke i sommermånederne juni, juli og august. Turneringerne afvikles på forskellige baner i Provence og med forskellige spilleformer.

Udover de månedlige turneringer afvikles der hver fredag en løbende turnering på Golf Saint Donat (FredagsGolf) og en løbende turnering hver onsdag på Saint Endreol (OnsdagsGolf).

TirsdagsGolfen afvikles på Le Provencal Golf Academy hvor der spilles på klubbens 9-huls bane. Yderligere oplysninger om Begyndere og Kaniner kan ses under menupunktet Kaniner og Begyndere

Der afvikles er dameturnering hver 2. mandag på Golf de la Bastide.

Om sommeren bliver der arrangeret turneringer på forskellige baner i området - se under menu punktet SommerGolf.

Alle GCD's turneringer administreres via GolfBox hvor også tilmelding finder sted. Man logger på GolfBox via www.golf.dk